Shri Arunangshu Chaudhury (Indien)


Traditionel indisk tabla trio

Shri Arunangshu Chaudhury er at betragte som en solo Tabla-kunstner, og hans bidrag til en lang række nationale og internationale projekter betegnes som unikke. En visionær musiker, som har fundet en niche i musikverdenen med sin helt egen perkussion lyd.

Shri Arunangshu Chaudhury er født ind i en musikalsk familie i det Vestlige Bengal og blev undervist af Pandit Shankar Ghosh og Pandit Shyamal Bose. Hans stil er unik, og mikset med forskellige verdensrytmer tilføjer det nye dimensioner til hans lyd.

Han har optrådt i mange store festivaler over hele verden, fx Royal Festival Hall (London), Dolomitti Festival (Italien), Warszawa Philharmonic Hall (Polen), Theatre De La Ville (Paris), South African Music Fest (Johannesburg, Durban og Capetown) og Tokyo Radio Hall (Japan).

Arunangshu har både samarbejdet med klassiske musikere fra den klassiske indiske musik og store perkussionister fra hele verden. Hans albums “Call Of the Body and Mind”, “Ibteda”, “Rhythmatrix”, “Navaras” viser hans innovative ideer som komponist og live-musiker.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Den Indiske Ambassade i København.

Genre: traditionel indisk

Der er lukket for kommentarer.